Klik hier voor de webversie.

Steun ons!

Nieuwsbrief DOS Hiram, 26 aug 2022

Fijn dat je interesse hebt in onze nieuwsbrief. Dank.

Op dit moment is voor ons het belangrijkste: Vóór 15 oktober voldoende handtekeningen verzamelen.
Steun ons daarmee, laat het ons weten als je:

Stuur deze nieuwsbrief gerust door naar anderen.
Direct je handtekening zetten? Klik op de groene knop hier rechts. De groene knop onder ons initiatief.

Terugblik

De afgelopen paar weken was er weinig actie voor Hiram. Zelf zit ik tussen twee woningen in, dus ben ik veel bezig geweest met twee halve verhuizingen en zit ik nu op de camping. Vandaar ook de afgelopen twee weken geen nieuwsbrief.
Maar afgelopen week zijn we weer opgestart: Op maandag hebben we letterlijk op de hei gezeten om te herijken. Onder andere hebben we een andere strategie gezocht om sneller aan handtekeningen te komen, wat de tijd begint te dringen...
Ook moet er veel ander werk gebeuren. Zo moeten gesprekken plannen met andere schoolbesturen enzo en ze hiervoor uitnodigen. Ook dat heeft haast.
Een drukke tijd is dus weer aangebroken.

Oh ja, en er is een pagina op de site bijgekomen waar we interessante artikelen over goed onderwijs verzamelen. Mocht je nog tips hebben...

Vooruitblik

Komende week zullen we vooral bezig zijn met het verzamelen van handtekeningen. (Alle hulp is welkom!) We gaan de komende twee weken zien of onze nieuwe strategie hiervoor iets gaat opleveren. Zelf kunnen we te weinig mensen bereiken, dus we zullen het ook moeten hebben van anderen die mee gaan helpen met bellen, bellen, bellen... ;-)

Hulp gezocht

We kunnen je hulp goed gebruiken! Neem dan even contact met ons op.

Agenda

Het relaas van een initiatiefnemer

Op de camping. Op de camping, omdat ik tussen twee huizen in zit. Vooral met het mooie weer is het lekker, maar ook wel onhandig. Koken kost meer tijd (en rugpijn), slapen is wat onrustiger, de winkels zijn verder weg dus boodschappen doen kost meer tijd, hier geen afwasmachine enzo, de kinderen vragen meer aandacht, het internet is gebrekkig, enzovoorts. Ik heb me dagen lang nauwelijks op Hiram kunnen richten.
Maar ik geniet ook van het voortdurend buiten zijn.

Het is frustrerend dat we door het hoepeltje van de overheid moeten springen door het verzamelen van zoveel handtekeningen. We willen werken aan goed onderwijs, maar nu moeten we eerst met haast aan die eis voldoen. Dat voelt nutteloos, het is motiverender om aan onze ideale school te bouwen. Maar ja, het is een hobbel die we moeten nemen, dus dan maar tanden op elkaar.

Quote van de week

Degene die valt en weer opstaat, is zoveel sterker dan degene die nooit gevallen is.

Ten slotte

Dank dat je onze nieuwsbrief wil ontvangen! Stuur 'm gerust door aan anderen. Wie weet wat er van komt...
Groet en tot de volgende!
-klb-