Klik hier voor de webversie.

Nieuwsbrief DOS Hiram, 23 sep 2022

Fijn dat je onze nieuwsbrief wilt ontvangen!

Terugblik

Een paar rumoerige weken achter de rug. Het verzamelen van handtekeningen bleek lastig om verschillende redenen: De laatste tijd konden we weinig tijd vrijmaken om er effectief mee bezig te zijn (op de camping, verhuizing, geen internet, nieuw huis inrichten, andere zaken m.b.t. DOS, etc.). Maar ook bleek het lastig voor veel mensen om hun enhousiasme om te zetten in het invullen van hun DigiD en BSN-nummers enzo. Ook de andere initiatieven (oa. Vlaardingen) hebben daar veel last van, dat kostte ook de nodige aandacht en tijd. Maar misschien wel het belangrijkste: Blijkbaar zijn we nog niet klaar om de benodigde handtekeningen te verzamelen.
We hebben daarom besloten even wat rustiger aan te doen. We gaan de plannen komende herfst, winter en voorjaar gedegen op bouwen en uitwerken, een groep mensen om ons heen verzamelen en bekendheid verwerven. Dan kunnen we komende zomer een gedegen wervingsactie op touw zetten en volgende herfst de benodigde handtekeningen verzamelen.
Ach, we waren ook wel hard van stapel gelopen en wel erg laat begonnen... ;-)

Aan allen die dit jaar hun handtekening al gezet hadden: Super bedankt voor de mentale steun! Volgend jaar weer? ;-)

Vooruitblik

Komende tijd steken we onze energie vooral even in de andere initiatieven die nog wel op koers zijn om de handtekeningen te halen. Tegelijk gaan we Hiram weer rustig opstarten. De eerste afspraken worden weer gemaakt en het ziet er naar uit dat we voortaan minimaal met z'n vieren zijn. Dat is heel fijn. De informatieavonden zijn even tot nader orde uitgesteld.

Hulp gezocht

Op dit moment zijn we niet direct op zoek naar mensen die hand- & spandiensten willen leveren. Wel staan we natuurlijk altijd open voor mensen die: Neem dan even contact met ons op.

Agenda

Op dit moment hebben we nog even geen evenementen op het programma staan. Dat komt vast snel weer.

Het relaas van een initiatiefnemer

Vlaardingen Veel van mijn aandacht gaat nu naar DOS Natuurtalent in Vlaardingen, zie foto. De twee dames werken zich een slag in de rondte om bekendheid te krijgen en dat lukt ze aardig! Ze worden op straat al herkend... ;-) Maar ook daar gaat het stroef met de handtekeningen. Vlaardingen blijkt een heel andere cultuur te hebben dan bijvoorbeeld in Westland, waar ze super goed gaan met de handtekeningen.
Link naar het Kranteartiekel Vlaardingen. Plafond schoonmaken

Maar ook ging een hoop aandacht zitten in de verhuizing, mijn derde in een half jaar tijd... De woonkamer nog leeg omdat de muren en het plafond eerst nog schoongemaakt en geschilderd moeten worden (vorige bewoner rookte...), eerste twee weken geen internet, aandacht voor het inrichten van de kamers van de kinderen.
Ik ben blij dat we voor Hiram besloten hebben even een pas op de plaats te doen en eerst te zorgen voor een betere voorbereiding. Even ontspannen! ;-)

Quote van de week

Eigenlijk past de quote van vorige nieuwsbrief heel goed bij deze nieuwsbrief.
Degene die valt en weer opstaat, is zoveel sterker dan degene die nooit gevallen is.
Maar we willen toch elke keer weer met een andere quote komen, dus bij deze:
Ik heb mijn concentratie niet verloren. Iets anders heeft mijn concentratie gewonnen. (Loesje)
;-)

Ten slotte

Dank dat je onze nieuwsbrief wil ontvangen. Stuur 'm gerust door aan anderen. Wie weet wat er van komt...
Groet en tot de volgende!
-klb-